Aanleg geluidswal Test Track Thedinga

Na een voorbereidingsperiode heeft Test Track Thedinga  (TTT) geen racecircuit, maar een multifunctioneel evenemententerrein, met name geschikt voor het recreatief en educatief rijden met gemotoriseerde voertuigen.

SBU heeft de geluidswallen aangelegd op de zuid- en westkant van het circuit.

De testtrack bestaat uit een 2.350m. lang circuit, met een geïntegreerde oval van bijna 600m. lengte en een geïntegreerde sprintbaan van ruim 800m. Het circuit wordt gesitueerd in geluidsportcentrum Pottendijk, op minder dan 10km afstand van Emmen (Drenthe). In het geluidsportcentrum zijn reeds een outdoor kartbaan, motorcrossbaan, speedwaybaan en een kleiduivenschietbaan gesitueerd.

De testtrack is speciaal ontworpen voor het sportief rijden met de meest uiteenlopende soorten auto's en motoren, mits de voertuigen RDW gekeurd zijn, oftewel, geschikt voor de openbare weg.
Het circuit, oval en sprintbaan lenen zich uitstekend voor clubdagen, dealerpresentaties, rijvaardigheidstrainingen, incentives, wielerwedstrijden, slip- en driftcursussen, oldtimershows, rij-examens, persintroducties enz.

Naast het circuit biedt TTT een eigen parkeerplaats met een capaciteit van meer dan 400 auto's en een eigen horeca/pitsgebouw met uitzicht op het circuit.